03 de maig, 2007

Lindo Pulgoso

Arghhhh!! Puces, puces per tot arreu. Ahir vaig tenir la brillant idea d’anar a donar un vol pel bosc de darrera casa amb en Pirata, sense pensar que estem en època de plena explosió “pucil”. Ja havíem tingut aquest any alguna que altra experiència amb les paparres, però res greu que no es pogués controlar; era cosa de detectar-les i treure-les per què malgrat s’aferren com una mala cosa, normalment estan mortes quan les troben (beneïdes pipetes mata-bitxos). Però aquest cop amb les puces ha estat espectacular. Ahir al vespre amanyagant el gos, només fèiem que trobar puces. Potser en varem arribar a trobar una dotzena corrent entre els pèls d’en Pirata, i jo me’n vaig localitzar una a la cama, després que m’hagués picat a la cuixa!. Fins i tot aquest matí n’hem trobat una agonitzant al lavabo (potser afectada pel verí mortal subcutani que porta en Pirata?). Aix! Em pica tot només de pensar-hi!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ajjjjjjjjjjj, ajjjjjjjjjjjjj, aquesta tarda m'he detectat jo també picades a la cama i a la cintura!
Ajudaaaaaaaaaa!
M'acabo de dutxar per segon cop avui, he canviat els llençols, he tapiat la roba d'avui i d'ahir dintre la rentadora i he fumigat amb tots els productes mata bitxos que he trobat per casa.
Per acabar-ho d'adobar, he trobat una paparra grossa com una fava al costat mateix de la trumfa d'en Pirata! Què està passant? Porta collar, pipeta, li fem exploracions regularment... doncs mira, ara mateix vaig a posar-li una altra pipeta, coi!
Aaaaajjjj!!!!

Anònim ha dit...

ohhhh¡¡¡¡¡ pensava que estava jo sola en la lluita contra les pusses i les paparres ¡¡¡¡¡¡

Ahir mateix també vaig trobar una paparra grossa com un cigró i quin fastic ¡¡¡ la va treure l'Antoni i després la va trepitjar i choff ¡¡ tot plè de sang ¡¡¡ encara aquesta nit he tingut malsons amb la ditxosa paparra. :O


anims ¡¡¡¡ exterminadors paparrils i pusseros ¡¡¡ tots units les vençerem ¡¡¡¡

Quim ha dit...

Ecs!!! Ostres, porto dos dies gratant-me i ara amb la visió aquesta de la paparra esclafada se m'ha posat la pell de gallina... :P