18 de juny, 2007

Celest, la gossa boomerang

Avui en podem fer broma, perquè tot ha acabat bé. Com haureu llegit en el comentari de l'entrada anterior, la Gemma -que no és familiar nostre i tot i així ens llegeix!- ens va demanar ajut per trobar la Celeste, que s'havia perdut.

La Celeste és una gossa de cinc anys que feia temps que buscava una família que l'adoptés. El seu gran problema era una timidesa i una por extremes, un caràcter certament difícil en un animal de companyia. Sortosament, hi va haver l'Àngela de Canet d'Adri que va voler-la a casa, i des de Jaén cap a Canet la gosseta va fer un llarg viatge.

Però, ai l'as! Va ser posar peus en terra catalana que de la por va fugir cames ajudeu-me. Els seus nous amics catalans van buscar-la amb tots els recursos que van poder, van voltar la zona, van mobilitzar tothom qui se'ls va acudir i fins i tot van penjar cartells amb la foto de la desapareguda (un a la cantonada de casa en Pirata, què petit és el món!).

Confesso que la mateixa tarda que vaig saber del tema vaig carregar en Pirata al cotxe i vam anar a fer la volta vespral per Canet, a veure si el nostre gos que és més bo que un tros de pa aconseguia seguir el rastre de la damissel·la en problemes. Pels qui no conegueu la zona he de dir que és un lloc ideal per perdre's, amb boscos, camps, unes gorgues magnífiques i un munt de masies disseminades arreu. El fet és que la recerca no va tenir èxit, només vam aconseguir arreplegar una col·lecció nova de llavors pel pèl d'en Pirata i poca cosa més.

Vam pensar en fer una foto digital al cartell i penjar-lo aquí per si algú ens podia donar un cop de mà, però per sort ja no ha fet cap falta: la Celeste ha tornat, tota soleta, a la casa de la seva nova família. Ves qui ho diria! Només unes hores en aquesta nova terra de la que no coneix res i ja se sap el camí de tornada. O és que ha estat reflexionant i ha arribat a la conclusió de "on estarà millor que a casa d'algú que ha creuat mitja ibèria per donar-li una oportunitat?".

Benvinguda Celeste a Catalunya, ja saps que si necessites res aquí tens una colla que farà el possible per fer-te sentir com a casa. :)

6 comentaris:

Gemma ha dit...

Gràcies Eva, és preciòs el que heu posat de la CELESTE. Se m'han saltat les llàgrimes.
Un petò ben fort per vosaltres i en Pirata!

Anònim ha dit...

Felicitats Gemma i Rafa, jo també sóc una asidua del blog d'en Pirata, i no us imagineu la alegría quan he llegit que la Celeste havia tornat, la meva gossa també es rescatada de gossera i entenc perfectament el patiment i la joia que ens transmeten els "nostres petits de casa".
Eps¡¡ una llepada per la Celeste i en Pirata de part de la Vivi.

Gemma ha dit...

Gràcies Laura
un petonàs per tu i per la Vivi tb

no tens cap blog on veure-la?

Quim ha dit...

La Vivi la pots veure unes quantes entrades més avall en les fotos del mapa dels amics d'en Pirata.

Gemma ha dit...

gràcies Quim!!!la seva mama ja em va enviar un parell de fotos i és guapíssima!

Anònim ha dit...

ay ¡¡¡ gracies de part de la Vivi¡ jejeje estic que no hi quepo a la pell ;)