25 de juliol, 2007

Passaport a en Pirata

Sí gent, dimarts a la tarda el veterinari li va donar el passaport a en Pirata, va ser una estona interminable i a sobre ens van fer pagar 40€. Però s'havia de fer, no hi havia més remei... ep, però que ningú es pensi que en Pirata ha marxat a l'altre barri, no no no! Que el que té és el passaport caní europeu per poder venir amb nosaltres de vacances!

Anem a pams que potser corro massa. Aquesta setmana que ve ens n'anem de viatge al nord d'Europa, un senyor viatge en cotxe per fruir dels paisatges, les gents i les viandes de tot arreu per allà on passem i després en un apartamentet per estar prou amples i tranquils tots tres.

Nosaltres ho tenim fàcil per fer la maleta, que són molts anys i ens coneixem molt bé les necessitats, però fer-li la maleta al gos ja és un altre cantar. A veure, tal com vam fer l'any passat, repassem per no deixar-nos res:

  • Cossi d'aigua + tupper xinès (aquells que van tan bé per tot i tanquen hermètic)
  • Cossi de menjar + tupper xinès (aquells que bla, bla, bla.)
-Els cossis per deixar-los a l'apartament i els tuppers per quan siguem de viatge o excursió-
  • Sac de pinso + "premis" (que alhora serveixen per "tentempié" a les excursions).
  • Estoreta pels cossis de menjar + drap "eixugababes" (per sentir-se com a casa i estalviar-nos embrutir massa el terra)
  • Llitet (per la mateixa raó que l'estoreta, així fem un racó familiar per en Pirata i s'adapta al lloc nou més ràpidament)
  • Raspall (quan s'és de visita sempre és necessari causar bona impressió)
  • Joguina (en aquest cas triem els "nusos" que pesen poc i són divertits)
  • Pastilles calmants (en cas que el viatge en cotxe se li fes molt dur o qualsevol altre situació massa estressant pel gos)
  • Cartilla del veterinari + passaport (tot al dia, signat i segellat conforme el gos està sa i pot viatjar)
  • Corretja curta + extensible.
  • Rotllets de bosses per les caques, que van dins l'os de plàstic que penja de la corretja.
  • ...i si ens fa falta quelcom més ja ho comprarem, que anem a un país civilitzat.
Buffff... no us havia dit que últimament teníem molta feina? Doncs els preparatius no només són la maleta i la carmanyola, no, que hem hagut de dur en Pirata a la pelu per deixar-lo ben net, perfumat i amb un bon tall de cabells per no tenir problemes a l'hora d'entrar als llocs amb ell. La veritat és que li feia falta, que anava molt brut, però a més hem aprofitat per tallar-li una mica les ungles, rapar-li el voltant dels genitals per que no s'hi acumuli la porqueria (ara se li veu el forat del culete a quilòmetres de distància) i el musell amb les barbes molt ben arreglades per no anar degotant aigua ni pinso.

Tot plegat és una despesa, sí, perquè a més de veterinari i perruquer també hem hagut de comprar una reixa protectora pel cotxe, que a part de donar seguretat ens evita problemes amb la policia de qualsevol país. Això sí, en Pirata va com un rajà al maleter del cotxe, i nosaltres anxovats amb maletes i caixes de queviures al seient del darrere!

Ens veiem d'aquí una setmana si tot va bé, amb més material per penjar al bloc. Bones vacances!

4 comentaris:

montse ha dit...

Quina enveja em feu! Països nòrdics! Si hi vaig algún dia el meu home s'hi queda a viure segur. Que tingueu un bon viatge i disfruteu!

Anònim ha dit...

bum bum, bum bum ¡¡¡ ay ¡ encara em batega fort el cor, del ensurt del passaport¡¡¡¡
eps ¡¡¡ la Vivi té una motxila per anar a la muntanya, perque porti la seva aigua i les seves bosses, vol vacances??? dons que "xupi" com els seus pares.
Bones vacances ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Gemma ha dit...

aissss Pirata gaudeix molt de les vacances!!! bueno i els seus papes tb, és clar.
Esperem fotos i notícies a la tornada!

Quim ha dit...

Ja som aquí!

El viatge ha anat molt bé. Es nota que allà ens duen anys de distancia pel què fa a la relació home-gos. Però ja us explicarem tot millor en una entrada al blog com Déu mana!