26 de març, 2008

"Autocarinyus"

Al matí, quan un dels dos surt de l'habitació i es troba el quisso fent guardia davant la porta, el primer que fem és amanyagar-lo bé, acariciar-li la carona, gratar-li la panxona... i ell, oh, que n'és de manyac! rebrega el caparró per les nostres cames per tornar-nos el "bon dia". Doncs no! no és aquest l'objectiu de la refregamenta!
I és que, si analitzem la nostra rutina matutina tots coincidirem que, abans o després, passem pel bany i ens ruixem amb aigua la cara per treure'ns la cara de son... això les persones, però... i els gossos? doncs per treure's la son de sobre -i sobre tot el més material del son, que són les lleganyes- el que fa en Pirata és refregar la cara en el primer que troba. Repeteixo, en el primer que troba, i si un matí no se l'amanyaga com cal el que fa aquest pinxo és anar directe al sofà i arrossegar els ulls per la vora dels coixins, d'anada i de tornada, per assegurar-se que s'ha eixugat bé. Ja veieu, es fa "autocarinyus"!

Ara el que toca és buscar una funda xula que es pugui rentar a màquina. I sort que tenim en Pirata ensenyat per que no puji a seure amb nosaltres, que si no, podriem passar directament a comprar els mobles amb aquest estil:

2 comentaris:

montse ha dit...

I de les revolcades quan tornen de passeig un dia de pluja què me'n dius?
Ahir jo estava asseguda al sofà quan van tornar de passejar amb l'Oscar. Van tornar xops i en Negrito i en Donald van saltar directament al sofà i en Nervi a les meves cames, a refregar-se.
L'avantatge de tenir-ne més d'un és que al matí es refreguen entre ells i es treuen les lleganyes uns als altres.

N ha dit...

Doncs ja no parlem de les revolcades que es fa cada cop que troba una merda de vaca o cavall, sobretot just despres de rentar-lo... Sembla que ho facin expressament!