12 de març, 2008

Trufa blanca - trufa negra

El gos se'ns està descolorint, i ja era difícil amb lo rosset que és! Resulta que al llarg d'aquest hivern hem observat que la trufa, de natural negra com el betum, se li anava empal·lidint pel centre talment com un Michael Jackson qualsevol.

I ara, això... a què ve??? No ho sabem. Sembla que no l'afecta en res, i de tant en tant encara fa l'efecte que tingui el nas ben fosc, però quan dorm... bé, ja no sé si estem massa encaboriats amb tots els transtorns de salut del gos, o és un fenòmen comú, o què.


He buscat per Internet (ara tot es busca per Internet, ja sigui per veure com es fa el famós pollastre fregit americà com per demanar hora al metge) i he vist que no hi ha gaire senyals d'alarma per aquest fenòmen; hi ha gent que diu que és pel fred que se'ls aclareix la trufa, n'hi ha que diu que és amb l'edat, etc. Qui sap, però com diu a la foto "sempre podria haver estat pitjor".

8 comentaris:

montse ha dit...

No ho havia sentit mai!!! Vigileu-lo bé i si veieu que comença a ballar el Thriller, porteu-lo immediatament a l'etòleg ;)

Gemma-Rafa ha dit...

A en Gordi li ha passat el mateix. Al anar-se fent gran li ha canviat el color de la trufa. No ho sé si és greu o no, però ell està content com sempre!

Quim ha dit...

Ostres, si veiem que comença a fer el moonwalk lo que farem és portar-lo al circ! ;D
Deu ser això, que es fa gran... :)

Anònim ha dit...

Hola! Fa poc he adoptat 2 gossets i no tinc ni idea de com tractar-los. He vingut a parar a aquest blog tot buscant desesperadament "com educar gossos". Em sembla que el que hi teniu està molt bé. Ja provaré de posar-ho en pràctica. Gràcies per compartir-ho!!!
Mireia

laura "la mama de la vivi" ha dit...

Dons jo no sabia que amb els anys es tornés blanca la trufa. si que la vivi té una petita taca al cantó de la trufa com si la tingués un punt destenyida, pero es que farà mes o menys 1 any, li va sortir una pupa al nás, que al caure la crosteta, se li va quedar així, de color sonrosadet.

Webcam ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Webcam, I hope you enjoy. The address is http://webcam-brasil.blogspot.com. A hug.

Anònim ha dit...

A la meva gossa (negra) se li aclareix el pèl de les potes per estar massa estona al sol..

Però per estar tranquils millor seria consultar un veterinàri no?

Anònim ha dit...

Vaig aprendre molt