28 de maig, 2008

Pirata "en boxes"

Recordeu l'episodi de pèrdua d'orina i el que vam fer per solucionar-lo? doncs ara, per fi, en Pirata s'ha acabat el pinso especial i l'hem tornat a portar al veterinari per que li fessin noves analítiques. Tot ha sortit bé, ja no hi ha cristalls a l'orina, però el metge ens ha recomanat continuar donant-li pinso especial per tal d'evitar que, a la llarga, se li facin pedres ja que s'ha comprovat que el nostre quisso té propensió a generar-ne.


De pas, hem aprofitat per posar-li la vacuna trivalent, donar-li la pastilla per desparassitar, i pesar el nostre bitxo, que ha donat 17 kg! Se n'ha engreixat ben bé un parell des que el vam adoptar, però de debò que no sé on ho posa perquè sota tota aquesta mata de pèl encara hi ha un pinxo prim de costelletes marcades.


Per cert! cap al final de la visita hem recordat preguntar-li al doctor sobre el misteriós cas del nas pàl·lid... diu que és normal, que es tracta d'una predisposició genètica a perdre la melanina de zones com el nas, els llavis, etc. Diu que no ens hem de preocupar doncs això, a part de ser un fet anecdòtic no implica cap complicació mèdica.

I així estem, buscant per internet sacs de pinso especial "S.O." (urinari-mega-bo-a-70-eurus-la-broma) a veure si d'aquesta manera ens estalviem tanta visita a cal metge.

5 comentaris:

laura "la mama de la vivi" ha dit...

ay ¡¡¡¡ que ens fan patir aquests peluts ¡¡¡¡

montse ha dit...

M'alegro que en Pirata hagi passat la revisió i estigui millor. Els meus nens (Pau i Marc) tenen una debilitat pel vostre quisso, i no és res extrany!

Esther ha dit...

Ens alegrem molt de que et recuperis bé de les pedretes! I això del nas pàl·lid... mentre no et tornis com en Michael Jackson, jejeje. Esperem que no! Cuida't molt i menja't el pinso, ja que és tan car només faltaria que no t'agradés!
Llepadetes de la Gaïa,Mona, Burc i Eliot, i petons dels tofus dels seus amos

Esther ha dit...

Amb el teu permís, t'hem afegit als blogs dels nostres amics, perquè poguem estar en contacte i saber de les nostres aventures, jejeje

Anònim ha dit...

Hola Esther!

I nosaltres encantats de que ens hi posis. Ara vaig a fer una volta pel vostre blog!

Fins ara!