12 de gener, 2007

Carretades de sorra

Això és lo que porta cada dia en Pirata a casa! El duem a fer el vol de bon matí. Ensuma aquí, ensuma allà. Com que la rosada és com és, les potes li queden ben xopes. Cosa que aprofita la sorra per arrapar-se entre els pèls dels sues peus. En arribar a casa, en Pirata reposa, la rosada s’asseca, i al gos li agafa gratera. Amb el pèl sec, la sorra salta empesa per les urpes de’n Pirata, estenent-se maliciosament per tot el parquet. El terra de fusta té moltes avantatges, una d’elles no és la capacitat per dissimular la brutícia. Sort que comencem a dominar els braços articulats y gadgets varis de la nova aspiradora, que va de bòlit xuclant pèls i sorra!!! Si mai voleu omplir un terraplè, regenerar un platja, o fer ciment, nosaltres tenim carretades de sorra per regalar!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Je je je ¡ benvinguts al món "tenga un huerto en el comedor de su casa, o monte su propia playa mirando la tele".

La Vivi, a part de terra, com també ens porte branquillons, tenim un hortet instalat a sota la taula del menjador.

I es igual, que faci 5 dies que no surt (cosa que no passa, es clar) pero estic segura que si fesim aixó, al 5ér dia encara deixaria terra, jejejej. Per mi, que tenen com els cangurs, una borsa, que ells la utilitzan per ficar la terra i després escamparla per casa.
Bon Any, familia ¡¡¡¡¡

llunatic ha dit...

Imagineu-vos , doncs, el que succeïa a casa meva quan anava a la platja amb els meus dos Sant Bernats... De fet, quan arribàvem , els treia directament a la terrassa i els ruixava amb la mànega! Quilos de sorra, això sí que era "la platja a casa"!

Per cert, sóc l'Esteve, el de cadell cec. Us agradarà saber que està molt bé a la seva nova llar, a Soses, i que se l'estimen amb bogeria. pel que es veu no ha tingut cap problema d'adaptació al seu nou espai, però que quan surt a passejar camina molt prudentment.

Salut!

Anònim ha dit...

Hola Esteve!

Gràcies per donar-nos notícies fresques sobre en Nit, fa ilu saber que tot ha anat bé.

I això de dur els Sant Bernats a la platja... bufff! Només imaginar-m'ho em pica tot! Nosaltres vam dur en Pirata a la platja (ara que és hivern i no hi ha ningú) però sorprenentment no va ser gaire traumàtic el tema de la sorra, potser perquè no s'hi va ni asseure de tant espai "ensumable" que hi havia.

Espero que ens segueixis llegint i animis a més gent a que es passi per aquí a deixar-nos les seves experiències i consells.

Hem de fer caliu, gent!