25 de febrer, 2009

Babaies

És clar que hi ha pinsos que són més bons que d’altres. A mi tots em semblen iguals, amb aquella flaire penetrant a no-sé-què que embafa l’aire de fortor. Però en Pirata no ho ensuma així. El pinso urinari que li donem clarament s’emporta el premi al pinso més gustós. La prova? Cada vegada que toca menjar, se li fa la boca aigua, i treu unes babaies que li arriben a terra. Això no passa amb cap altra pinso ni aliment.

Fins i tot, li hem hagut de racionar el menjar i posar-li petites quantitats al llarg dia, per què si no, s’ho menja amb tant desfici que ho acaba regurgitant tot (normalment sobre l’estora, ecs!).

Si és que ja m’ho deia ma mare, menja a poc a poc i mastega!

A la dreta: Acudit sobre l'experiment de Paulov-->

6 comentaris:

Esther ha dit...

Aixo a la Gaïa també li ha passat unes quantes vegades, si ja de per si els gossos son golafres, la meva es un aspirador, no mastega ni una boleta de pinso :( però en fi, de moment estem aconseguint que no vomiti...

laura "la mama de la vivi" ha dit...

coñes ¡¡ dons si que tenim sort nosaltres, perque la Vivi no es gens gulafre. Té el seu pinso tot el dia, i fins a la nit no va a menjar. Ahhh ¡¡ i a mes a mes, em d'estar a la cuina amb ella... com marxis ja no menja.

Su ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Su ha dit...

Doncs la Denali hi ha dies que s'asseu i mastega... Pensem que potser el fet que des que va arribar a casa hagi menjat en els kongs ha ajudat a que s'acostumi a menjar a poc a poc... Ara bé, si el pinso està "amanit" amb alguna delicatessen tipus tonyina o ou... Pausa pausa no en fa cap!

montse ha dit...

A casa l'hora de sopar és l'hora del ball. Si no els vigiles, es van canviant el plat, i mengen una mica de cadascú. Però el problema és que en Nervi ha de menjar-se el seu especial, i per això els tiro un raig d'oli d'oliva a sobre el pinso (que els hi xifla!!) i així se'l mengen de seguida sense aixecar el cap ni un moment.

Anònim ha dit...

Donc mireu, en Potes no sabem si es golafre o no, li donem el menjar racionat dos cops al dia, matí i vespre i sigui el que sigui, un pinso, un altre, un plat de macarrons o pure de patates, s´ho menja tot, el que caigui, peró això sí, ha d´anar amanit amb alguna coseta, una galeteta a trossos, una mica de formatge, un raig d´oli, el que sigui, perquè sinó, no s´ho menja, et mira una estona remenant la cua com dient... i el regalet, què?
Si no hi ha regalet, passa alimpicament de l´àpat. Ahh!!! pero si et veu menjant una galeta... les babaies t´arriben a inundar!

Salut a tots! Mercè