27 de juliol, 2006

De vacances a Osca (1ª part)

Per fugir de la calor infernal aquestes vacances vam decidir visitar el Pirineu aragonès, concretament el Parc Nacional d'Ordesa, que a més de ser un paratge preciós ideal pels excursionistes de mena com en Quim, disfruta d'un clima d'allò més refrescant ideal per gent calorosa com jo. Buscant per Internet, vam tenir la sort de trobar un alberg on allotjar-nos amb en Pirata sense que ens posessin cap pega ni preu especial: El Último Bucardo.

Cap allà ens vam dirigir un diumenge assolellat, amb les motxilles carregades i el gos acomodat al seu compartiment. Havíem demanat al veterinari unes pastilles contra el mareig per si en Pirata ho passava malament en el llarg viatge que ens esperava, però el metge ens va proporcionar unes pastilles diferents, uns calmants. Es veu que són mà de sant quan es tracta de tenir l'animal tranquil en dies com Sant Joan, quan el Barça guanya la Champions o s'ha de fer un viatge especialment estressant per l'animal. Ens en va donar 4: dues per l'anada i dues per la tornada (al pesar uns 15 kg dues pastilletes feien el fet). Tot i això ens ho vam pensar i finalment vam decidir no medicar-lo i veure què passava.

Dit i fet, un viatge de sis horetes més o menys amb parada per dinar a Monzón (concretament a la terrassa del Restaurant/Pizzeria/Fleca Acapulco), moment que vam aprofitar per fer baixar el quisso del cotxe i deixar-lo fer una volteta. No semblava estar passant-ho especialment malament i vam continuar fins a l'alberg, fent una parada turística a Fiscal per visitar el Batán de Lacort. En Pirata va aguantar com un campió sense queixar-se ni una mica i quan va tenir l'oportunitat de baixar del cotxe va fer com sempre, ensumar-ho tot i deixar la seva targeta de visita. Un èxit més en l'experiència d'adoptar un gos tan maco com el nostre :D.

Quines sorpreses ens trobarem en aquest alberg tan acollidor? Quines aventures viurà en Pirata en aquest entorn desconegut? Demà desvetllarem aquestes incògnites i de segur se'n plantejaran d'altres, seguiu atents a les vostres pantalles!

1 comentari:

Anònim ha dit...

JA ESTIC FRISANT