04 d’agost, 2008

RE-"TROBAT GOS"

RE-TROBAT GOS
EL VESPRE DEL 03/08/08 A SANT GREGORI

PASTOR ALEMANY,
MASCLE JOVE,
MIDA GRAN,
BON CARÀCTER.

Si l'heu perdut, o el voleu adoptar, contacteu amb nosaltres.
ÚLTIMA HORA! ACTUALITZAT EL 29/08/08
Gràcies als cartells que vam posar pel poble els amos del gos s'han posat en contacte amb nosaltres. Avui mateix el rescataran de la protectora.
Es tractava, efectivament, del gos d'una masia en construcció. Una veïna ens va donar la pista i vam anar a plantar un cartell a la porta mateix del lloc, ara que hi han tornat a treballar l'han vist i ens han trucat de seguida.
Sospito que el van deixar anar els paletes quan van plegar per vacances i ara que han tornat a l 'obra
han vist que finalment podien recuperar el gos. Digue'm malpensada...

11 comentaris:

Esther ha dit...

He penjat la foto al nostre blog per si localitzem els amos. No conec gaire pàgines per a anuncis d'aquests, però podeu provar contactant amb la gent de www.veuanimal.org o bé podeu penjar l'anunci a la web d'altarriba www.mebuscan.org a veure si teniu sort.

montse ha dit...

Ei!! Aquest gos és el pastor alemany del que parlo en el meu últim post. És molt manyac i preciós. Portava collar i se'l veia molt ben cuidat. Després de passejar amb nosaltres va quedar-se on l'haviem trobat (a la plaça de la petanca) molt tranquilet i gens neguitós. Per la seva manera de comportar-se, vaig suposar que era d'una de les cases noves. El teniu vosaltres? No porta xip?

Anònim ha dit...

Bones,

Ahir vam sortir a sopar cap allà les 22h i el vam veure dormint davant del nostre pis, quan vam tornar, a les 12.30h, vam sortir amb en Pirata a prendre la fresca i el vam tornar a veure allà on dius, Montse, a les cases noves. Ens va seguir, va jugar al domini amb en Pirata (en Pirata no jugava, que roncava i va guanyar i tot), i mira, fins a casa enganxat com una paparra.

Per que no quedés voltant el vam pujar a la terrassa i (després d'una nit una mica mogudeta perquè els dos gossos està clar que no poden estar junts) aquest matí hem fet aquest cartell que a la tarda penjarem pel poble i voltants. Hem comprovat que no té xip ni cap placa al collar, així que només queda la sort per trobar els seus amos (Esther, ara busco aquestes webs per fer-ne també ressò).

Sí que és manyac, una bèstia grossa però molt juganer i necessitat de mimos. És tranquil i bon jan, de fet li diem "Macu", tot i que s'ha deixat endur pels udols dels gossos del barri un parell de cops. Quina diferència amb en Pirata, que per cert, està d'allò més emprenyat i territorial.

A veure si li trobem la família aviat!

Gemma ha dit...

ostres, aquest cap de setmana què ha passat???
nosaltres tenim en "CUCU" que ves a saber com es diu de veritat. Només espero que porti xip siusplau :(

Anònim ha dit...

Atenció!

En Pirata té puces STOP les hi va passar el Pastor Alemany STOP sort de les pipetes STOP

Gemma ha dit...

doncs en Petit o Cucu o com es digui perquè no sabem quin nom posar-li, està ple de paràsits, per tant, ja us podeu imaginar que els haurà passat a en Gordi i la Peludeta. Ja està desparasitat, amb la pipeta posada i si tot va com fins ara i no trobem els amos el vacunarem la setmana que ve, perquè al marxar no tindrem més remei que portar-lo a la residencia amb els nostres i ha d'estar vacunat. Estic feta un embolic, tinc una barreja de sensacions, per què m'he de sentir culpable per no poder-me'l quedar?? si el malparit és qui el va abandonar!

Esther ha dit...

Eva, ja saps, pipeta i paciència. Ja sabeu si té xip? Podem ajudar en alguna cosa? A veure si teniu sort i es localitza l'amo, o sinó, una bona família que l'adopti. Gemma, no t'has de sentir culpable de
res, al contrari, has d'estar orgullosa de l'esforç que estàs fent per ell, acollint-lo i intentant trobar els seus amos. I si finalment no apareixen i l'has de dur a la protectora, pensa que has fet tot el que has pogut, si adoptéssim tots els animalons que trobem no podríem fer-los feliços perquè no tenim els mitjans per cuidar de tots ells. Però estic segura que li trobarem una família ben aviat!

Gemma ha dit...

heu aconseguit trobar els amos d'en Macu????

nosaltres, res de res per en Petit :(

Quim ha dit...

Naltros tampoc. Seguim esperant... :(
Però l'hem dut a la protectora.

Gemma ha dit...

a quina protectora l'heu portat la de Sant Jordi???
jo no tinc cor, sincerament, vam anar a la de Figueres per veure si tenia xip i quan vam veure tots aquells gossos, molts de raça i ficats allà dins amb poques oportunitats de ser adoptats, no vaig poder :(

així que aquí segueix en Petit.

Quim ha dit...

Sí, el vam dur a la de Sant Jordi. A nosaltres ens era absolutament impossible tenir-lo a casa. Varem preferir treure'l del carrer i portar-lo allà abans que li passés alguna cosa.
Al final, per sort, sembla que els seus amos el recuperaran! :)