01 de desembre, 2006

Preciossssitat...és nostre, només nostre...Gollum!

Ho havíem llegit en un llibre per gossos, que les nostres mascotes eren incapaces de resistir-se a una bona ròtula de vedella. Com que havíem acabat de menjar escudella, varem voler fer la prova. Efectivament, aquell ós rodó, dur i envoltat de cartílags llefiscosos va portar de corcoll en Pirata que, com si fos el llop dels tres poquets, va llepar i llepar, mossegar i mossegar, rosegar i rosegar, fins a quedar extasiat! Fins i tot vaig provar de treure-li per què estava emmerdant tot el terra, i per primera vegada, com si d’en Gollum es tractés, em va roncar amb mala llet per evitar que li tragués. Cosa que només va servir per que el renyéssim i per que igualment perdés el seu tresor. Vegeu a la foto, com el protegeix mentre el rosega.

Ara ja ho sabem, si no volem que el Pirata es corrompi i es deixi endur pel costat fosc caní, no ha de veure ròtules de vedella.

PD: Per cert, diuen que van molt bé per treure’ls el carrall de les dents.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

hola,
quant de temps! trobava a faltar notícies sobre aventures i desventures d´en Pirata.

Quim ha dit...

Jejeje. Sí, tenim un munt de coses per explicar-vos: el bany d'en Pirata, l'adaptació a la nova casa, l'aventura amb l'estora, les sortides, etc. Però com que encara tenim l'ordinador a mitges degut al trasllat, anem fent-les a poc a poc. Però no deixarem de penjar noves entrades, seguiu alerta al vostre Bat-blog!