23 de juny, 2006

Around the world

L’Estiu ja és aquí, i el rumor de les vacances ja comença a sonar en totes les orelles. Aquest any per nosaltres serà especial, per què amb la nova incorporació a la família, protagonista d’aquest blog, ara més que mai hem de planificar-ho tot molt bé. Totes les destinacions han de ser aptes per gossos, ja que en Pirata no el podem deixar ni un dia sense companyia, aliment, o aigua.

De moment descartem l’opció de deixar-lo en alguna mena de guarderia, ja que és precisament durant les vacances quan tindrem més temps per gaudir tots junts del temps lliure, i malgrat els inconvenients no volem desaprofitar aquesta oportunitat.

Les opcions que estem remenant són càmpings i cases de turisme rural (sempre que permetin l’accés al nostre quisso). Per si no trobem res he encarregat la “Guía para viajar con animales de compañía” que esperem ens sigui útil i arribi abans de marxar.

Per si de cas, aprofito per fer una petita llista de coses que no ens hem d’oblidar alhora de portar en Pirata amb nosaltres. Especialment si viatgem amb cotxe:

1. Medicaments. Em sembla que només ens caldrà la pipeta de les puces.
2. Vasos per aigua i menjar. Importantíssim. Sort que molts establiments de restauració ja van preparats i tenen a disposició del client (ad-hoc o improvisats) alguns bols per aigua. A en Pirata li costa una mica veure en aquests recipients alients, però quan la calor i la set apreten, amb una mica d’ajuda i guiant-se pel txap-txap de l’aigua amb els dits, és capaç d’encertar en morro en el líquid.
3. Menjar i agua. No fem res de portar els anteriors sense aquests, i a l'inrevés.
4. Llevataques. Després de l’empastifada de l’última marejada, em sembla que caldrà adquir-ne alguns pots...
5. Bosses per recollir els residus sòlids. Per si fa caca, vamos! No se sap mai on pararem, caldrà recollir per no deixar brutícia indesitjada als veïns del lloc.
6. Utensilis de bellesa. Raspall, xampú, colònia i tovalloles. Per si de cas més que res...
7. Collar i corretja. Imprescindibles per un gos cec on un lloc desconegut.
8. Identificació i cartilles veterinaries: “A ver...los papele...”. Cal anar sempre ben documentat.
9. Una foto recent: Per si es perd... “No és paranoia quan és veritat” o “Hombre precavido vale por dos”.
10. Farmaciola? Potser això ja és massa, no?

Creieu que em deixo alguna cosa? Teniu informació sobre on anar de vacances amb un gos? Siuplau compartiu-la!

2 comentaris:

JDA ha dit...

A la llista hi falta el més important... En Pirata :P

Quim ha dit...

Jajaja...sí, d'acord :P