21 de setembre, 2006

La resposta és en el vent...

Aquest migdia he aprofitat que feia bon temps i tenia una estona per passejar en Pirata. Feia un bon solet, fins i tot un pèl calorós, però es veia compensat en escreix per un brisa d’allò més agradable, tant per temperatura com per velocitat. El fet és que he notat que jo no era l’únic que gaudia del ventet, per què quan arribava una ràfega de vent, en Pirata immediatament aixecava el cap d’allò que estigués ensumant, i dirigia el morro enlaire per sentir a les seves barbes tota la glopada de frescor. Semblava ben bé que li agradés molt.

La cara de satisfacció d’en Pirata m’ha fet pensar-hi. Per què li agrada tant el vent a la cara? Després, he recordat el comentari de fa alguns dies d’en Quim Bou, i he conclòs que ho fa per rebre, en un sol cop de vent, la màxima quantitat d’informació olfactiva, talment com si fos una antena.

Això m’ha portat a una altra reflexió: Quin paisatge percep en Pirata? En tractar-se d’un gos cec (o gairebé) segur que el seu entorn no és el mateix que el que percebem nosaltres. Com dèu “visualitzar” allò que l’envolta? Segur que ha d’estar ple d’ombres amb olors i sons propis...

Com diu la cançó de Bod Dylan, segur que “la resposta és en el vent”...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola a tots!!!
Ja fa uns mesos, al juliol o agist, abans que marxesiu de viatge amb en pirata us vaig veure!!!!

de llluny i no em vaig atrevair a cridar-vos! Viag reconeixer en Pirata!!!!
Quina ilusió veure'l amb el goig que feia!!!!
Tinc unes ganes immenses de veure'l!!! Em costa molt venir agiroa a l'hora que vosaltres l'aneu a passejar... En fi intentaré passar-me quan pugui....
Si no feu res dissabte a les 16:00 hi ha campionat d'agility a Sta coloma de farners... Si us i passeu a donar una ullada. mireu aviam si veieu el Club agility girona. Quina ilusio em faria veurel de nou i explicar-vos exatament com va anar el proces desde que el va trobar elmeu xicot fins que vosaltres el vareu adoptar. Petonets!!! i felicitats pel bolc!!!

Anònim ha dit...

Hola noia!

Jo dissabte seré per Sta. Coloma, però sense gos i enmig d'un comiat de soltera, així que no crec que m'hi pugui escapar, però el que sí hem de fer un dia és dur en Pirata fins a la Devesa a que ensumi una mica la zona Agility, que allà segur tindrà un munt d'informació de gossos coneguts i desconeguts. A veure si hi coincidim!