13 de juny, 2006

Els meus goigs

Mireu què n'és de guapo!

Sembla que vagi a fer la primera comunió, o no?

Aquesta sessió fotogràfica va ser llarga i difícil perquè en Pirata no s'estava quiet (té la tendència de córrer a jeure als peus del fotògraf), però estic molt orgullosa del resultat. A les imatges podeu veure les dues coses que em fan més feliç: evidentment una és en Pirata, que de per sí ja és un goig; l'altre el testimoni en forma de ram de flors de la sort que tinc de ser estimada per un home tan fantàstic com és en Quim. Fa falta dir res més?

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Eva i Quim!!
Primer de tot, MOLTES FELICITATS per l'adopció d'en Pirata i pel blog! És una meravella seguir les trapelleries d'en Pirata a través de la xarxa.
I ara és quan us demano alguna cosa... hehehe.
En Jacint i jo, Anna, estem preparant un reportatge àudiovisual sobre gossos abandonats i la vostra història ens ha captivat.
Us volíem demanar, si és possible, poder enregistrar imatges del vostre dia a dia amb en Pirata i que ens expliqueu la vostra i la seva història, des que vau saber que en Pirata havia estat abandonat fins ara. Crec que val la pena que se sàpiga que aquests animals tenen una segona oportunitat i el vostre cas n'és un perfecte exemple.
El reportatge és independent. Vull dir que no treballem per cap mitjà, ni productora. Simplement és un d'aquells vells projectes que tenim moltes ganes de tirar endavant ja! Després, un cop estigui enregistrat i editat, tenim la intenció d'intentar divulgar-lo per millorar, en la mesura del possible, la conscienciació i la sensibilització sobre els animals abandonats.
Moltíssimes gràcies per endavant.
Si ho veieu bé, ens podem posar en contacte a través del meu correu electrònic:
annapunsi@hotmail.com

Si us va bé, nosaltres podríem començar a enregistrar algunes imatges aquest mateix divendres. Moltes gràcies novament.

Anònim ha dit...

I ara, gràcies a vosaltres!

La veritat és que crèiem que només ens llegien quatre gats (i tots de casa), i ens ha sorprès molt la vostra proposta.

En Quim i jo encara ho hem de parlar, però suposo que estarem encantats de participar en el vostre reportatge.

Ja us direm quelcom per mail el més aviat possible.

Lectors habituals, us mantindrem informats!

Anònim ha dit...

ostres! només faltava això! convertireu a en Pirata en el nostre ídol. Jo us vull demanar, abans que sigui una estrella mediàtica, una foto signada. Si ara ja desperta les nostres passions, blog inclos ( m´encanten els vostres textos), quan sigui una Star....

Anònim ha dit...

Ara que m´adono el text anterior parlaveu de gossos televisius.Ara en tindrem un altre per recodar: PIRATA.

Anònim ha dit...

jaja, farem com amb els nens petits, li untarem la pota en pintura i li farem deixar la petja en una foto!

Edició limitada senyors! ;PPP

Anònim ha dit...

(Si és que no hi ha res com tenir un bon book per que et contractin per un teleflim... a veure si m'hauré de fer el seu agent artístic!)