14 de juny, 2006

Mètode Pilates per gossos

Per tenir un dia feliç, un dels consells fàcils de seguir que ens ofereixen a les revistes femenines és "desperezarse" cada matí al despertar-nos. Això poca gent ho fa, normalment ens llevem de manera maquinal amb els ulls entreoberts i no sóm conscients al 100% del món fins que ens remullem la cara. Però fixeu-vos si la natura és intel·ligent que allò que molts hem de fer de manera conscient i posant-hi cert esforç, d'altres ho fan de manera absolutament natural, com ara el nostre amic Pirata.

Cada vegada que es lleva d'una migdiada, o d'una sessió de son nocturn, sacseja amb força el cap reproduint el seu ja famós "flap, flap, flap" en un acte que il·lustra a la perfecció l'expressió "treure's la son de les orelles".

Seguidament, ja de peu, procedeix a estirar la columna
vertebral i les potes davanteres tal que així --->





per continuar estirant les potes del darrere, tal que així --->







I tot això ho fa sempre. SEMPRE. I si ho fa, serà per alguna cosa, o no? Doncs ja sabeu amics i amigues, cada matí a fer estiraments!

Buscant per la xarxa he trobat, com no, una web on ens expliquen com fer-li fer yoga al nostre quisso. Es veu que és una moda nova -que no acabo de veure clara- que s'ha imposat, evidentment, als Estats Units. L'han batejat amb el nom de Doga, per ser originals, i ja hi ha algunes publicacions sobre el tema. És que el que no inventin els americans...

Aquesta entrada va especialment dedicada a l'Anna i la Gemma,
de les que sé que tenen certa afició pel mètode Pilates. ;PPP

1 comentari:

Anònim ha dit...

Moltes gràcies, de tota manera jo m´inclino més pel tai-chi ;-)))))