30 de maig, 2006

Piratamania

De mica en mica en Pirata va essent conegut arreu. No només els nostres companys i amics ens encoratgen a seguir amb aquest diari (les mostres de suport són realment apreciades), i poc a poc anem tenint noves adhesions als lectors habituals o puntuals, sinó que, a més, el Pirata a inspirat un personatge de còmic: Orn, és un gos d'atura aventurer que protagonitza les històries de fantasia medieval imaginades pel magnífic autor gironí Quim Bou. A partir de ben poc, l'Orn serà acompanyat per l'Irata (el joc de paraules és evident), un gos d'atura cec! (us sona d'alguna cosa?). L'aventura introductòria de l'Irata serà publicada per Maqui Edicions (propaganda desvergonyida), i aquí en podeu veure les primeres imatges.


(Si voleu veure el procés de creació, pitgeu aquí i entreu al Forum Maqui Edicions, Forum Català, missatge "Pofesioná, mu pofesioná" ;P).
Gràcies Quim, des d'aquí et saludem i t'agraïm la teva tasca, dedicació i talent! Espero que no et faci res que ho hagim penjat aquí...És l'emoció!

2 comentaris:

JDA ha dit...

Després d'això només queda dir que en Quim (bou) es un catacrack

Anònim ha dit...

Com el "catacrack" econòmic dels anys 20? XD

De fet, tot això forma part d'un pla per control.lar el món a base de... gossos de tura :)

Salut!
Quim