16 d’agost, 2006

A cagar!!

Avui toca una entrada molt catalana. Tothom sap que la cultura catalana té un enorme component escatològica. A saber: tenim el caganer; ens caguem amb/en tot i tothom; el tió “caga” ous, torrons, etc...i nosaltres ens els mengem!, etc. Doncs bé, en Pirata, que és un gos d’Atura *català* també caga (tot i que no exclusivament per la seva nacionalitat, ja que tots els gossos ho fan). La gràcia és que no només caga (des de que el tenim ensenyat ho fa al carrer) si no que a més fa pets (ventositats, vents o flats expulsats, per aquells amants de lèxic) i rots. I això encara no ho ha après a fer fora de casa.

Pel que fa al rots, mira, encara té un passi. Acabava de menjar, fa unes quantes llepades al vol d’aigua, i ja se sap, que quan un xucla per beure, agafa aire. I l’aire no és gaire amic de l’estómac. Amb la qual cosa, aquest primer torna a sortir per on ha entrat, fent un soroll característic que tothom coneix, i que no és pas gaire diferent en els gossos. Fins aquí bé. Cap queixa, i com si fos un bebè, fa gracia i tot, especialment quan no t’ho fa davant dels morros.

Els pets, ai els pets, ja és una altra cosa. Posant un exemple; estàs a casa escarxofat al sofà, llegint, mirant la tele, o fent el ronso, quan de sobte perceps una flaire estranya. De mica en mica la flaire esdevé pudor. I la pudor t’inunda les fosses nasals en una orgia olfactiva. Estranyat per la catipén, el primer que penses és en el gas de la cuina. Però te n’adones que tens cuina elèctrica. Llavors abaixes el cap i trobes en Pirata ajagut als teus peus amb una expressió de plaer absoluta...Reflexionant, relaciones una cosa amb l’altra i descobreixes que els pets dels gossos no fan soroll, però sí que fan molta fortor.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Em de dir en honor a la veritat, que cert que els pets dels gossos generalment son flaires pudentes insonoritzades, pero ¡¡¡¡ en alguns casos puc certificar que surten amb un lleuger só, un sorollet semblant a un "pirrippp" sobre tot pocs instants avans de fer "cacones".
I preguntareu: com ho sap???
dons sencillament he tingut la ocasió en determinades situacions de passeig de que la Vivi fés caca a prop meu, i he sentit aquest só premonitori que alguna cosa pasa en els seus budells i aviat serà expulsada amb un gran plaer (dons després de fer la seva feina, sempre dona un saltironet i surt correns plena d'alegria i de joia)

Anònim ha dit...

;))))DDDDD ai que em peto de riure, mai més ben dit. ;)))))

Quim ha dit...

(dons després de fer la seva feina, sempre dona un saltironet i surt correns plena d'alegria i de joia)

Jajaja. En Pirata també ho fa això. De vegades, quan a acabat de fer unes deposicions, surt disparat endavant uns passos i quan està a un metres o dos en una direcció a l'atzar, grata a terra en un intent futil d'enterrar-les. :P