17 d’agost, 2006

El Circ de les Puces

Passin i vegin el meravellós món del Circ de les Puces! Les Senyores tenen picors garantits, pels senyors guardem una sorpresa especial que es podran endur a casa i pels més petits... jaja, més emocions juntes que les que mai podran arribar a somniar! No s'ho perdin! Passis gratuïts fins omplir l'aforament!
Doncs sí. Ahir mentre raspallava el nostre amic de quatre potes una puça va emergir entre la pelambrera rossa. Jo mai havia vist una puça en viu i en directe. Al principi no vaig saber què era, fins que poinggg, d'un bot va saltar al sofà. Iiiiiick!!! Sort que quan alguna bestiola m'emprenya sóc infal·lible i no m'aturo fins fer-la desaparèixer (mosquits, mosques, aranyes, formigues, cucs del paper, i d'altres molestosos éssers), així que amb dos dits a manera de pinça i la velocitat d'un llampec, per enveja del nano de Karate Kid, vaig caçar la intrusa abans de que desaparegués en aquell -de cop- immens sofà.
Vaig poder-la observar amb deteniment un cop ben agafada. Li veia les potetes, l'abdomen, examinava el color... vaig intentar-la esclafar com qui rebenta un gra, però res, són indestructibles les punyeteres! La següent opció va ser l'ofegament. Com m'era impossible fabricar una forca de mida puça, i amb els dits tampoc li podia estrènyer la gola, vaig optar per anar a l'aixeta del lavabo i enviar-la a visitar món.
La inquietud, però, no ha desaparegut amb ella. Haurà posat ous? N'hi haurà més com ella per casa i/o per en Pirata? Feia molt que hi era? Com es detecten a temps les punyeteres? i el més important de tot... perquè coi ha aparegut una puça sobre en Pirata si li posem regularment les pipetes amb el líquid miraculós subdermicomegabò d'última generació que les allunya, capa, mata i tota la pesca? Dintre de dues setmanes tocava posar-n'hi una altra, però hem decidit que el millor era untar-lo avui mateix per si les mosques, dic, puces.
Hummm... la paranoia seguirà uns quants dies, i cada cop que en Pirata es grati correrem a raspallar-lo lupa en mà per detectar més inquilins indesitjats. Seguirem informant.

4 comentaris:

laura "la mama de la vivi" ha dit...

estic d'acord que les puces son animalons "non gratos", pèro espero i desitjo, que no arreplegui en alguna excursió caganera (o sigui, quan surti a fer les seves necessitats) altres bitxets mès ingrats encara que son .... ¡¡¡ les paparressssssss ¡¡¡¡, no sé si tenen 6 o 8 potes, pero s'enganxan com a 500, i sempre acaben fent una petita ferideta que recomano curar amb molta intensitat, per la seva capacitat d'infectar al oste ( caramb ¡¡ que digna m'he possat, aixó de les paparres es cosa seria i fastigosa)
Estarè pendenta de qualsevól informació pucil (de puces) o paparril.
Eps i us recomano el collar antiparasitari, que encara que fà pudor em sembla que es força eficient (ho dic, perque aquí al barri, es el tema del dia, tots el gossets porten pipeta i collar, perque diuen que una sola cosa no es gaire eficaç :( )

Anònim ha dit...

Hey! Ahir li vam comprar un collar a en Pirata. Sí que fa pudor! Però millor això que no que tingui bitxets saltant-li per sobre i picant-lo a zones delicades.

Gràcies pel consell! :)

Unica ha dit...

Hola!!
Per matar les puces el que has de fer (quan les agafes) es ofegar-les en un gotet de xupito amb alcohol. Així moren :P

Anònim ha dit...

Unica... xupitos per les puces? deuen morir per coma etílic! ;D

Ara en serio, ostres, no se m'hagués acudit, però segur que és un sistema infal·lible; esperem que no es doni el cas, però si acaben tornant les puces les ofegarem ben ofegades. Merci! :)