10 d’agost, 2006

Àlbum de fotos

En vista de que el club de fans va en augment i que fa temps que no posem cap imatge d'en Pirata fent de les seves, l'entrada d'avui és en format àlbum amb les fotos comentades de vacances i excursions.












Aquestes dues fotos les hi vam fer mentre dinàvem a un restaurant de Torla. Ens van deixar entrar amb el gos, però per no molestar els altres clients ens van donar una taula al costat de la cuina, i sort en vam tenir perquè era un racó encantador al costat
d'una antiga llar de foc. En Pirata de tan tranquil que estava es va a dormir entre la taula, la meva cadira i la llar. La cambrera va flipar quan el va sentir que roncava!

Recordeu que el vostre gos és ambaixador dels altres gossos allà on va. Si el teniu ben educat, net i seguiu unes mínimes normes de comportament i respecte als altres facilitareu que, en properes ocasions, els propietaris de restaurants, hotels, botigues, etc., acceptin de més bon grat deixar entrar un quisso al seu establiment.













Una altra foto d'en Pirata en remull, aquest cop
en
un riuet proper a l'hostal d'Osca on ens vam
allotjar. A que se'l veu feliç?

Aquest primer pla el va aconseguir la nostra companya Cristina, amb qui vam anar a fer una acalorada excursió per Olot (dia en que vam conèixer la Vivi)

Instantània d'un dels moments de descans en la llarga excursió al Parc d'Ordesa. Tingueu sempre aigua a l'abast!


La "campinya" aragonesa de què disfrutavem només sortir de l'hostal. En aquests camins vorejats per murs de pedra seca en Pirata corria deslligat ensumant-ho tot. Prop d'aquest punt, hi havia un ramat d'ovelles
que cada dia pasturava pel camp polisportiu del poble. En Pirata les va sentir i olorar, mostrant el seu interès amb el cap ben alt i una pota davantera mig aixecada, llàstima que no s'hi vegi perquè la genètica ja li deia que allò era feina seva!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones!!!
Sóc la Yvonne, la noia que va trobar en Pirata. M'alegre veure que bé el cuideu, és ben bé que li va tocar la loteria al moment que el meu xicot el va pujar al cotxe! M'agradaria poder quedar un dia per veure'l. A quina hora aneu a passejar-lo? m'hi podría apropar i així tb passejaría a les meves.

Anònim ha dit...

Hola Yvonne!

Ostres, sí que ho haviem dit d'anar a passejar els quissos plegats un dia d'aquests. A veure, últimament no tenim uns horaris gaire regulars (i si plou ja ni t'explico) però solem passejar pel riu als voltants de les 20:30h (+ - mitja hora), així que ja saps, quan vulguis et passes per allà i fem un vol. :)