31 d’agost, 2006

Two Face

Si hagués d’assignar un signe del zodíac a en Pirata, triaria sense gaire por a equivocar-me el de Bessons. Aquesta elecció la fonamento en una de les característiques que presenten els nascuts sota aquest signe (de caràcter doble i contradictori) i que en Pirata, sens dubte, comparteix.

M’explicaré. A casa, en Pirata és un gos dolç, afectuós i fins i tot un pèl paparra. Quan arribes a casa, tot son remenades de cua, grinyols de plaer per la teva presència i actituts juganeres. Quan t’asseus al sofà per reposar o posar-te les sabates, ell apareix automàticament per demanar carícies, tot aixecant-te la mà amb el musell per llençar-la a la seva gropa, on hi vol les manyagues.

Al carrer, ai las, al carrer. Això ja és una altra cosa. Al carrer hi va a flairar i a deixar-hi els seus records olfactius en forma de pixum i femtes. I prou. Ni joc, ni moixaines, ni paraules dolces el fan desistir del seu afany íntim. Com a molt, i després de molt insistir s’acosta per complir amb el seu paper de gos obedient. Tanmateix quan un s’ajup per agrair-li “l’esforç”, la mà queda penjada en l’aire sense enlloc per recolzar-se i fer manyagueries, per què ell ja ha sortit disparat un altre cop a olorar el punt més interessant de la Terra (almenys durant uns quans segons). I tu t’has quedat allà, palplantat i amb una mica més de mal a l’esquena per una ajupida improductiva.

Com veieu, en Pirata ha de ser Bessons, per què si no, només queda l’opció que la seva actitud dual sigui fruit d’un accident que li hagués desfigurat la cara, i li hagués donat doble personalitat...No, el Dos Caras caní, no, si us plau...

4 comentaris:

Anònim ha dit...

no és ben bé de dos cares, és segons el lloc on està, al carrer està per unes coses i a casa per unes altres. veritat que tu a la feina tens un comportament que a casa no tens?

Anònim ha dit...

Jo crec que mes que tenir dues personalitats es mes aviat el que diu l'Anna, i mes siguent un gos de les caracteristiques del vostre. M'imagino que a casa està molt tranquil i relaxat i per tant està carinyos i amable, en canvi al carrer, un lloc ple de perills i de sorpreses, ha d'estar en un estat de concentració tal que no li permet estar per romanços.

Anònim ha dit...

No sé on vaig sentir/llegir que per un gos sortir al carrer i enflairar els pixats dels altres era com per nosaltres llegir el diari. Es posen al dia! Ténen una memòria olfactiva brutal, i cada cop que ensumen, es fan un mapa de quan, quants i quins gossos han passat per allà. Una feinada de por!
Crec que tots els gossos, quan estan de passeig, "passen" una mica de la persona. El smeus ho fan, també (de vegades, passen d'un tros de formatge i tot!)Suposo que en Pirata encara més, perquè ha de concentrar-se molt en l'olfacte i l'oida.

Salut!

Quim ha dit...

Uala! Quim, aixó que expliqués...ho explica tot!. M'ha agradat molt el símil de llegir el diari. Així, al matí llegeix l'edició matinal i quan el portem a voltar al vespre repassa el dia amb l'edició de tardes...jejeje :)
Ara quan el cridi per sortir ho faré amb un "va Pirata, 'nem a llegir les notícies" :D