22 d’abril, 2006

Fets i Gent

A la espera que en Quim tingui una estoneta per penjar el resum de divendres, aprofito per penjar un parell de notícies que han aparegut recentment al Diari de Girona.

La primera ens parla de l'acord a que han arribat els Ajuntaments de Salt, Sarrià i Girona per tal que el servei d´acollida de gossos i gats abandonats de la comarca sigui delegat al Consell Comarcal del Gironès, això vol dir que tots els gossos i gats trobats seran acollits a l'Associació Protectora d'Animals i plantes de l'Alt Empordà, situada a Figueres. Més detalls al Diari de Girona.

La segona noticia és més xocant, es tracta del cas de segrest d'un gosset. L'Alf és conegut per tot Girona donat que els seus amos, quan va desaparèixer, van empaperar la ciutat de retrats d'ell per tal de trobar-lo. El desenllaç el podeu llegir també al Diari de Girona.

Quan no tens gos i veus alguna foto d'un animal que s'ha perdut no en fas gaire cas, com a molt penses "ai, pobret", però acostumes a imaginar-te a un nen o nena plorant mentre dissenya l'avís de pèrdua amb els seus rotuladors Carioca. Ara, si nosaltres perdéssim en Pirata, patiríem d'allò més i de segur faríem mans i mànigues per recuperar-lo. Tenint en compte la discapacitat que pateix no m'imagino com podria sobreviure, el sol fet de creuar un carrer per ell és impossible sense posar-se en risc de mort... només de pensar-hi ja em venen tots els mals. És per això que només el deixem anar sense corretja en llocs controlats, i encara, perquè és molt donat a seguir les passes de qualsevol gos que li faci festes i pot arribar a allunyar-se molt. Anirem amb molt de compte i així esperem que mai haguem d'agafar els nostres carioques.