14 d’abril, 2006

La Protectora de Girona

Hem passat una setmana buscant el centre de Protectors dels Animals del Gironès. A la seva web no surt la ubicació ni informació sobre com fer-se’n voluntari. Finalment hem trucat i ens han donat les indicacions necessàries per poder-los visitar aquest proper divendres, inici de Setmana Santa.

14 d’abril de 2006

A mig matí ens hem presentat a la masia dels Protectors dels Animals del Gironès, a la barriada de Diana de Sant Jordi Desvalls. Una colla de gossos ens surten a rebre i aviat un dels voluntaris va a buscar en Pere, el responsable del centre.

Veníem amb la intenció de fer-nos voluntaris per passejar els quissos o netejar-los, el que fes falta, però arribar-hi ja ha estat una aventura (no està indicat enlloc i si no preguntes a algun veí no es fàcil trobar-ho). Veiem que el centre és en realitat una masia amb alguns tancats de filferro que fan les funcions de gàbies. La majoria d’animals volten en colla pel pati vallat, d'altres descansen en les seves casetes. Més tard ens assabentem que estan fent una Protectora nova més propera a Girona, donat que -segons podem llegir en el fòrum de Girona.com- a Sant Jordi Desvalls no els faciliten gens la feina d'acollir animals.


A part d’en Pere, hem vist tres voluntaris fent tasques de neteja i no sabem si nosaltres, que no tenim experiència amb gossos, podríem arribar a encaixar amb la feina. El que se’ns acut doncs és demanar per algun gos que necessiti atenció especial per acollir-lo uns dies i fer-li una bona neteja o una posada a punt.

1 comentari:

Anònim ha dit...

A mi em van donar un gos, però com era un caniche no van voler fer-me el cambi de nom (no fos cas que m'el vengués!!!). Ara l'he perdut i no trobo informació d'aquesta gent perque em donguin el numero de xip. Si algu sap algun telefon d'aquesta gent agrairia que m'el puguessiu donar, gràcies.