20 d’abril, 2006

Flap flap flap!

Sembla que en Pirata es va adaptant al seu nou tallat de cabell. Segueix fent "el meneito" d'espolsar-se tot d'una de cap a peus però ara, com no té pèl que esmorteeixi el soroll, quan s'estarrufa li piquen les orellotes a cada costat de la cara fent un "flap flap flap" característic que fa molta gràcia (fins que arriba la nit i vas sentint "flap flap flap" cada dos per tres). El contrapunt és que ara ja no esbufega de calor quan sortim a voltar. Ah, i fa olor a maduixa perquè a la pelu li van posar colònia (!!!).

Avui he aconseguit que baixi per primer cop les escales que van a la llera del riu. La cosa té "trucu": l'he temptat amb un trosset de salami i ha funcionat! Per pujar ho he fet d'idèntica manera i no hi ha hagut cap problema. Ho hem d'assajar més.

El resultat d'avui en tema d'excrements: caca 1 - pipí 0. Amb això vull dir que ha fet lo primer al carrer i lo segon a casa. La llàstima és que sempre es pixa quan no hi som i no el podem renyar. A veure si aquest cap de setmana estem atents i en dos dies corregim el "desajust".

Més coses bones? El jaç que li vaig preparar ahir ara és el seu llit, se l'ha fet seu amb una facilitat brutal. Per a què arriscar-se a pujar i baixar del sofà sota pena de bronca, si té un llitet perfecte on pot accedir amb tota la facilitat del món? No ha fet falta dir-li absolutament res. Ahir el vaig deixar dormint allà i ara, quan no li fem cas, se n'hi va solet a reposar. Quin paio més llest!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El blog està molt bé. Els comentaris técnics sobre caques i pipins són fascinants; n'estic aprenent un piló...

No, ara en serio; estic molt contenta de que els tres us hagueu trobat. Tinc la impressió de que us feieu molta falta els uns als altres.

Anònim ha dit...

Has encertat, Tortuga, crec que aquest tercer element pelut en la nostra relació ens ha unit més que mai; es podria dir que hem fet un pas més com a parella incorporant en Pirata a les nostres vides i n'estem molt satisfets (tots tres!).